Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

1η Συνάντηση

 Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη ανάρτηση της ομάδας μας στο blogger, ενημερώνοντας σας ότι την Παρασκευή 10/10 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη συνάντηση των μελών της πανεπιστημιακής μας ομάδας. Ειδικότερα, τα μέλη γνωριστήκαμε με έναν "πρωτότυπο", θα έλεγε κανείς, τρόπο, συμμετέχοντας σε παιχνίδι όπου... τα άπλυτα μας βγήκαν στη φόρα!
Επιπλέον, τα μέλη συγκροτήσαμε υποομάδες όπου η κάθε μία ανέλαβε συγκεκριμένα καθήκοντα, όπως ομάδα φωτογραφίας, blogspot κλπ. Στα πλαίσια αυτού οργανώθηκε δράση σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο TeamFair AUTh, εκδήλωση που περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αναφορικά με τη δραστηριοποίηση των φοιτητών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Τέλος, τέθηκαν υπό ψήφισμα καινοτόμες ιδέες, όπως οργάνωση μιας ομιλίας από καθηγητή Βιολογίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών για αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση και διοργάνωση σεμιναρίου Βιοηθικής.

 Πάντως, αυτό που σίγουρα έμεινε αξιομνημόνευτο σε όλους μας είναι ο ενθουσιασμός των φοιτητών να αναβαθμίσουμε μέσω των δράσεων μας, το επίπεδο σπουδών μας, το Πανεπιστήμιο μας και την επιστήμη μας.

Ohh, here's the proof...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου